_MG_5153 copy RED_20x30

I omkring 20 år har jeg haft privilegiet at få lov at møde og tale med mine kunstkøbere i mit eget hjem. Det er noget ganske særligt at få lov til at skabe et værk som jeg selv har lyst til at have og som andre tager med hjem og værdsætter.

 

At skabe et levende værk handler i høj grad om at navigere inden for den kunstneriske linje af moderne tid og sætte anker i historiske elementer. Kombinationen mellem olie- og vandholdige farver, pasteller, kridt og touch er blevet et håndværk i sig selv. Jeg kalder disse værker multimix. Og det er selve håndværket som jeg drives af; de gamle teknikker og håndelag som danser med den moderne og konstante irregulære rytme af tegnestreg, der skaber de unikke udtryk, fabler og fortællinger som jeg fortæller.En væsentlig del af et professionelt kunstnerisk virke er,

at løfte kunststregen ind i en moderne samtid,

der konstant udfordrer mit udgangspunkt,

udvikler mit perspektiv og skaber værdi for andre på deres vægge.


 

Min forkærlighed for arkitektur, historie og blandinger af farvematerialer, gør at jeg kan sætte værket i fremskridt. Et hvert stykke Martin Massenbach bærer magien i sin eventyrlige fortælling, der vil frem og er nysgerrig. Kunst er ikke statisk, men drives af passion, flid og drømme. Og magien ligger et sted midt imellem lagene, dybderne, farverne og motiverne.

 

Værkerne er både abstrakte og figurative på samme tid. Jeg bevæger mig derfor altid på et kontinuum af kombinationer mellem en udviklet tegne - og malestreg. En figurativ-abstrakt stil på én og samme tid.

"MY ART IS

A CONNECTION BETWEEN TIME"FOR HENVENDELSER BEDES DU KONTAKTE MARTIN MASSENBACH ART ADMINISTRATION