MARTIN MASSENBACH 

A YOUNG DANISH ARTIST ON HIS WAY TO THE TOP

I' AM MARTIN MASSENBACH

AN AUTODIDACT ARTIST,

WHO HAS MADE MY OWN STYLE.

Martin Massenbach, debuterede som danmarks yngste gallerist i 2002 med en artikel i Urban om sit galleri og hjem, Gallerie Rye, Et galleri som blev kendt som The big apple, a New York styled gallery.  

Hans kendte stilart multimix blev udviklet i årene fra 2008, og med hovedudstillinger fra Harridslevgaard Slot. I 2020 åbnede han showroom og galleri i den nyklassistiske apotekterbolig, hvor den populærer H. C. Andersen udstilling kan opleves. 

 
I 2021 efter corona-nedlukning åbnede Martin sit hjem, Galleri Massenbach, som er et showroom i hans eget hjem, hvor hans kunst fremvises fra. Den populære og kendte H. C. Andersen udstilling er blevet fremvist i Galleri Massenbach, som er blevet udarbejdet til bogen H. C. Andersen og Livskunsten af forfatter Mogens Godballe blev fremvist.   


I 2009 flyttede han ind på Harritslevgaard Slot på Nordfyn. Han gjorde sit hjem til galleri. Det var i denne periode at interessen for hans kunst tog til og multimix-genren blev udviklet i årene fra 2009-2014. Han udviklede i den periode multimix-genren og anlagde de streger, der er mest sete i hans motiver. 


Hans første soloudstillinger blev opsat i Galleri 44 i årene mellem 2007-2009 i den gamle bryggergård, som nu danner rammen for en større antikvitetssamling og antikvitetssalg. Fokus for hans kunststil blev lagt an på papir som en begyndende streg for multimix-genren med fabulerende dyremotiver.


Han begyndte som 21 årig på den danske kunstsscene og åbnede sit eget hjem op som galleri, hvor han udstillede professionelle kendte kunstnere her i blandt, Else og Lars Hinke, Maja Mott og Jens Galshiøtt. Han kombinerede sine udstillinger med en kendt kunstner og en up-comming. Galleri Rye blev et stort tilløb for gæster. Det var i denne periode, hvor hans kunstneriske virke begyndte at tage form og beskæftigede sig hovedsageligt med olieværker.


 FOR HENVENDELSER BEDES DU KONTAKTE MARTIN MASSENBACH ART ADMINISTRATION